Behöver du kontorspersonal?

Rekryteringsgruppen har erbjudit bemanning, rekrytering och bemanningsentreprenad i 15 år och vi kan hjälpa dig med ditt personalbehov.

  • Callcenter-personal
  • Ekonomipersonal
  • Administratörer
  • Kontorsassistenter
  • Receptionister

Vi jobbar med ramavtal för stora företag som t.ex. PostNord, Dagab och LG Electronics, men lika gärna hjälper vi det lilla företaget med ett kortvarigt och tillfälligt personalbehov.

En anledning till att vi fått förtroende från våra kunder år efter år är vår förmåga att anpassa oss efter kundernas behov och alltid göra det lilla extra. Hos oss får du svar dygnet runt, 365 dagar om året, på vår jourtelefon och vi lovar att återkoppla till dig inom 15 minuter och ha personal på plats inom 90 minuter.

Skulle det ändå något bli fel, så ansvarar vi för det och erbjuder en bemanningsgaranti. Är du inte nöjd med vår medarbetare, så byter vi ut medarbetaren och du behöver inte betala för den arbetade tiden.

Att vi har branschens bästa och mest engagerade konsultchefer kommer du att märka när du börjar jobba med oss, så ring oss på 08-15 75 75 eller fyll i formuläret på den här sidan.

Vill du veta mer?

Ring oss på 08-15 75 75 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående.